Afscheid van een clubman: “Bedankt voor alles Appie” klinkt het bij Blauw Wit W.

Westknollendam- “Bedankt voor alles Appie” waren de dankbare woorden van het bestuur van zaterdagvereniging cvv Blauw Wit W. In Westknollendam scheidden de wegen tussen Albert Jan Wegman Blauw Wit.

Voor Albert-Jan was het afgelopen seizoen dan ook het laatste voetbalseizoen bij de selectie van zaterdag vierdeklasser cvv Blauw Wit W. De afgelopen jaren is Albert-Jan in Westknollendam nauw betrokken geweest binnen de club. Hij begon als elftalleider bij Blauw Wit W 2 en even later werd Albert-Jan elftalleider van Blauw Wit W 1. Daarnaast heeft Albert-Jan een belangrijke rol vervuld binnen VTZ. Mede door zijn inzet hebben heeft de heren 1 selectie van de zaterdagclub de afgelopen jaren mooie stappen gezet.

Vanaf volgend seizoen krijgt hij een nieuwe titel, namelijk die van groot supporter van cvv Blauw-Wit 1. Het zal even wennen zijn maar aan alles komt een eind.