OFC (zat) voor tweede keer gedegradeerd. Oostzaners volgend jaar definitief zaterdag 4e klasser.

Breukelen- OFC is er niet in geslaagd om een plek in de derde klasse veilig te stellen. De Oostzaanse voetballers verloren zaterdag in Breuekelen tegen DVSU met 1-5. Door de diskwalificatie van Real Sranang ging het om het last minute ingelaste beslissingsduel waardoor OFC nog een kans kreeg.

OFC pakte het onverwachte cadeautje niet uit en slaagde er niet voor komend seizoen een plek in de derde klasse veilig te stellen. De Oostzaanse manschappen onder leiding van Jan de Haze verloor tegen DVSU met 1-5. De Haze zelf wordt volgend seizoen trainer van het Amsterdamse Blauw Wit.

voetbal nacompetitie derde/vierde klasse

Zaterdag 24 juni 2023: OFC-DVSU 1-5

OFC: Hilverink; S. Khairi, Lust (68. Abels), Willekes (68. Beerens), Lindenbergh; Middel, Blokker (45. Den Ouden, 68. Caldenhove), Zwanepol; De Vroome, Kammeron, R. Khairi.