Wildvoetballers geweerd bij vv Knollendam

Doelen vast om wildvoetbal te voorkomen.

Oostknollendam- Het doel heiligt de middelen. Voetbalclub vv Knollendam zit ook deze zomer niet te wachten op wildvoetballers op het complex.

De Maandagochtendploeg heeft daarom alle doelen (groot en klein) voorzien van een slot. Ook die van het hoofdveld werden er maandagmorgen door de werkers uitgehaald en in de zomerstalling geplaatst; ook die staan inmiddels ‘aan de ketting’. (Zie de verhuis-foto).

Foto-met-een-verhaaltje. Van de Knollendam-maandagochtendploeg in 2005. Willem Bakker sr. kan met zijn bekende krijtlijnen-karretje geen kant meer op (zie ook rubriek ‘Citaten Ronald Peeters’). Verder vlnr: Klaas Bankersen, Car Husslage, Jaap Leegwater, Piet Prins, Bart van der Laan, Nico de Bruyn, Kees Huigen, Joop Nieuwland, Jaap Kleijn en Rinus van der Sluys.

Zomerstop vv Knollendam voetballers nu echt ingegaan. Ergens eind augustus, begin september pakken ze de draad weer op. Boulers, tennissers en Moppers gaan wel gewoon door.