Vrouwen 1 Sporting Krommenie content met nieuwe sponsortenue`s: Start in zaterdag 3e klasse KNVB.

Krommenie- Terwijl de vaste vrijwilligers van Sporting Krommenie zich maandagavond bezighouden met de voorbereidingen op de 3e Zaanstad Cup- welke van dinsdag 20 juni tot en met zaterdag 24 juni op de Marslaan in Krommenie plaatsvindt- staan de meiden van de nieuwe Vrouwen 1 op het hoofdveld.

De aanleiding is de presentatie van de nieuwe sponsorkleding welke door een tweetal gulle sponsors beschikbaar is gesteld. Een heuse fotoshoot door huisfotograaf Paul Hagnauer vindt plaats onder toeziend oog van Nico Half en Jan Leeuwerink die onderdeel uitmaken van de sponsorcommissie van de club. Niet veel later op de avond werd de handtekening gezet onder een fraai sponsorcontract tussen club en sponsoren. Op de wedstrijdkleding prijkt de naam van Rodietransport uit Westzaan en Pure Skin uit Krommenie. Op de FEBO Zaanstad Cup zal de nieuwe kleding door de meiden voor het eerst in gebruik worden genomen. De nieuwe trainer John van Loenen hoopt dat zijn ploeg in de nieuwe kleding in sportief opzicht maar ook qua uniformiteit nog meer progressie zullen maken.

Pure Skin eigenaresse Evelien Friemann over de sponsoring: “Mijn dochter Feline de Wit speelt in het team en ik vond het dan ook een mooi gebaar als geboren en getogen Krommeniese iets voor de ploeg en de club te kunnen betekenen. Ik heb een warm gevoel voor de vereniging en ik weet zeker dat de meiden er veel plezier van gaan beleven, vandaar deze geste.”

Ook Rodietransport eigenaar Ronald Koridon is van mening dat het aan de meiden wel besteed is. “Mijn dochter Chelsea is dit seizoen overgestapt van vvv Westzaan waar het team uit elkaar viel. Ze is binnen de selectie van Sporting Krommenie prima opgevangen en heeft erg veel zin om volgend seizoen in competitieverband te voetballen. De selectie gaat volgend seizoen starten in de zaterdag 3e klasse A-categorie.“

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl