Genieten in Zaandam op afsluitdag onderbouw ZVC`22

Afgelopen sloot de onderbouw van Zaandamse fusieclub ZVC22 een mooi seizoen af leuke activiteiten voor de jongste spelers van de club. Ondanks het warme weer waren er ruim 150 kinderen op sportpark Hoornseveld aanwezig.

Zij mochten een parcours afwerken van 6 onderdelen: Dat waren de Stormbaan, Partij spel, Estafette/ techniek, Afwerken, Mini toernooi en de Soccerwave/ goalshots.

Na twee uur plezier maken en hardwerken in de brandende zon (de gevoelstemperatuur was dik 30 graden) kregen de kinderen een patatje, limonade en een lekker ijsje. De Zaandamse jeugdvoetballers kunnen nu van de vakantie genieten en zullen volgend seizoen weer uit de startblokken knallen.

Jeugdtrainer Miel Mans sloot af met de volgende woorden: “Ik wil alle kinderen en ouders bedanken voor een uitstekend seizoen wat wij hebben gehad met z’n allen. Verder wil ik alle trainers en leiders en kantinemedewerkers en alle andere vrijwilligers van ZVC22 bedanken van voor hun inzet bij de onderbouw voor vandaag maar ook zeker van het afgelopen jaar.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl