FEBO Zaanstad Cup: dinsdag eerste speeldag.

Zaanstad- Komende dinsdag 20 juni gaat voor de derde keer de FEBO Zaanstad Cup van start. Dit jaar bij Sporting Krommenie, aan de Marslaan 10. Wij hebben er met zijn allen weer ongelofelijk veel zin in en sluiten op deze wijze het voetbalseizoen feestelijk af.

Logisch, want de eerste twee edities waren een groot succes. Het idee dat heel voetballend en voetballiefhebbend Zaanstreek zou gaan genieten van dit toetje aan het einde van het seizoen komt helemaal uit. In 2021 bij WSV’30 nog enigszins met de handrem erop vanwege de pandemie maar vorig jaar bij vv Assendelft was het echt zoals we het in ons hoofd hebben: lekker voetbal kijken, biertje of frisje in de hand langs het veld, zonnetje op je bolletje en veel oude bekenden om mooie herinneringen mee te delen. En natuurlijk doen alle Zaanse selectieteams van de mannen en vrouwen weer mee.

En dit alles alleen maar mogelijk door de support en vertrouwen van alle sponsors. Voor die sponsors is een mooie plek gereserveerd op het mini VIP deck die is gesitueerd aan de rand van de FEBO Arena (aan het hoofdveld).

Programma

Via de bijgaande link https://tournify.nl/live/febozaanstadcup2023 kun je het hele programma vinden en volgen. Alle uitslagen en standen worden up-to-date gehouden. De poulewedstrijden starten dinsdag t/m vrijdag om 18.00 uur. De finaledag op zaterdag 24 juni begint om 11.30 uur.

Parkeren

Het advies is om allemaal met de fiets naar Krommenie te komen. Organisator Sportsgen neemt zich voor om de buurt zoveel mogelijk te ontlasten. De fiets heeft de voorkeur maar de organisatie zou deelnemers en toeschouwers willen vragen om een van de aangegeven parkeerplekken te respecteren.

123inkt.nl Zaanstad PupCup

Net als vorig jaar is er ook weer een groot pupillentoernooi. Nu voor alle leeftijden, dus van O7 t/m O13. Dus laat de zon maar schijnen en geniet met volle teugen van de 3e FEBO Zaanstad Cup met deelnemende teams Sporting Krommenie, ZVC22, sv Rood Wit Zaanstad, Sporting Krommenie, WSV`30, sv Fortuna Wormerveer, vvv Westzaan, vv Assendelft, sc Hercules Zaandam, ZCFC, cvv Blauw Wit W, FC Zaanstreek, RCZ, zvv Zaandijk, KFC en vv Jisp.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl