Arsenio Vibez Cup

Zaanstad- Vorige week zondag was het dan eindelijk zover! De Arsenio Vibez Cup op het sportcomplex van sv Fortuna Wormerveer. Ook Hugo Vliese en Cha Chi Versace waren van de partij in Wormerveer. De bekende voetballer maakt volgend jaar de overstap van Fortuna W naar plaatsgenoot Saenden.

Maar natuurlijk draaide de hele dag om de voetbalteams die van heide en ver kwamen. Deze, en ook nog meer foto’s van het ArsenioVibez Cup staan online op de website van fotograaf Jasper Blaauw www.jasperblaauwfotografie.nl/photogallery

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl