Welke spelers verkassen naar een andere club: Overschrijvingsdeadline tot en met 15 juni 00:00 uur.

Zaanstad- Het voetbalseizoen 2022-2023 is nog niet geheel afgerond maar de meeste clubs weten waar ze volgend seizoen aan toe zijn. Alleen RCZ en Saenden dienen zich nog te handhaven en spelen zondag een beslissingsduel. Maar wie speelt na de zomer waar en bij welke club?

Overschrijving aanvragen naar een andere club in het amateurvoetbal kan tot en met 15 juni middernacht. Bij ZVC`22 komen veel nieuwe spelers onder leiding van de nieuwe coach Serdar Ozturk. Bij OFC een complete leegloop na het terugtrekken van het eerste elftal. Alle Zaanse semi profs vertrekken. Zo gaat Daryl Baly zijn geluk beproeven bij FC Lissen en zal Nino van den Heuvel naar het Heemskerkse ADO 20 verkassen.

Vrijdag zal bekend zijn welke nieuwkomers en vertrekkers er bij de Zaanse clubs te noteren vallen. Weet jij al een aantal opvallende transfers?

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl