Teams maken zich op voor FEBO Zaanstad Cup

Zaanstad- Volgende week start de FEBO Zaanstad Cup in Krommenie. Diverse clubs grijpen deze gelegenheid aan om de nieuwe coaches te presenteren. Dat is het geval bij Fortuna in Wormerveer.

Zaterdagmorgen was het eigenlijk dermate warm dat je als argeloze passant ongetwijfeld vreemd zal hebben opgekeken richting de enorme drukte op de velden van Fortuna Wormerveer. Op het B-veld verzamelde zich bijvoorbeeld een flinke ploeg voetballers en een nieuwe technische staf.

Alex Geernaert en zijn staf maakten van deze gelegenheid gebruik om nader kennis  te maken met de selectie zoals deze momenteel is. Opvallend is dat geheel de jeugdige leeftijd van de selectie. Ook opvallend de enorme gedrevenheid in de groep en bij de staf. Heerlijk om de senior onder de sportievelingen, Zaterdag 1 trainer Bert Onclin, bezig te zien met een bijna jeugdige gedrevenheid. 

Schermafbeelding_2023-06-11_om_09.55.26.png

Nog niet iedereen was aanwezig. Enerzijds door verplichtingen elders, anderzijds door blessures en gewetensvragen over wel of niet een transfer wagen. Dat zal na 15 juni in ieder geval duidelijkheid verschaffen. Wie de groep zaterdag in actie heeft gezien zal er van overtuigd zijn dat iedereen er naar uitkijkt om weer een Fortuna seizoen aan de persoonlijke c.v. toe te voegen.

Schermafbeelding_2023-06-11_om_09.55.46.png

Het stemgeluid van Alex was goed te horen en wist de groep prima te motiveren om er een pittige training van te maken. De voorbereiding op allereerst de FEBO Zaanstad Cup 2023 die straks van dinsdag 20 juni t/m zaterdag 24 juni gespeeld zal worden op de velden van Sporting Krommenie. 

Voor het Zaterdagteam staan dinsdag 20 juni de volgende poulewedstrijden op het programma: 19.40 uur Fortuna Wormerveer – WSV’30 (zon) en 21.20 uur FC Zaanstreek-Fortuna Wormerveer.
Het vervolg op donderdag 22 juni begint om 19.40 uur met Fortuna Wormerveer – ZCFC en om 21.20 uur Hercules Zaandam-Fortuna Wormerveer

Voor het Zondagteam staan woensdag 21 juni de volgende poulewedstrijden op het programma: 19.40 uur Fortuna Wormerveer-Sporting Krommenie (zat) en aansluitend om 21.20 uur SVA-Fortuna Wormerveer.  Het vervolg op vrijdag 23 juni begint om 19.40 uur met Fortuna Wormerveer – WSV’30 (zat) en vanaf 21.20 uur ZVC’22 – Fortuna Wormerveer.

De finaledag (zaterdag 24 juni) brengt alle deelnemende teams weer binnen de lijnen voor hun afsluitende wedstrijd waarna bekend zal zijn hoe de eindstand werkelijk is. Rondom dit seniorentoernooi zal ook door de jongste voetballertjes een Zaanstad Cup toernooi worden gehouden. Daarover later meer. 

Schermafbeelding_2023-06-11_om_09.56.12.png

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl