Spelletjes ochtend bij KFC voor de onderbouw.

Koog aan de Zaan- Het was zondagochtend volop genieten voor de jongste talenten van KFC. En als jongeren genieten dan doen hun ouders dat automatisch ook. Op sportpark de Koog aan de Wezelstraat in Koog aan de Zaan konden de jonkies van de Groote Koogsche hun energie kwijt.

Pannakooi, opblaas veld, snelheidsmeter, punten schieten, parcours, soccerwave en een waterloop race waren de ingrediënten voor een fijne zondagochtend. Daarna onder de brandslang en een ijskoud ijsje eten op het terras. Wat een heerlijk afsluiting van het seizoen. Er wordt nu al uitgekeken naar het nieuwe seizoen 2023-2024.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl