Dynamica leerlingen dolblij met geschonken Pannakooi: “Hier doen we het allemaal voor.”

Zaandam- Namens de Foundation van Dirk Kuyt mochten Prokuru Sport en Spel, NovumNederland en DutchPanna een Pannasportkooi weggeven aan Dynamica Speciaal Onderwijs aan de Nieuwendamstraat in Zaandam.  

De slogan van de Dirk Kuijt Foundation: “Sport & fun is for everyone” ging ook in Zaandam op.  De feestelijke opening werd verricht door Ger Rijsbergen namens de Foundation, Ron Michel namens DutchPanna en Ko Stanthardt namens de twee Zaanse bedrijven. Het was een daverend succes deze opening voor de kinderen van ZaanPrimair. Vol enthousiasme maakten ze er gebruik van onder toeziend oog van alle leerkrachten en aanwezigen. En de gulle gevers genoten van alle blijdschap en zeiden tegen elkaar: “Hier doen we het allemaal voor. “

Dynamica leerlingen in de leeftijd van 12 tot en met 18/20 jaar volgen gespecialiseerd voortgezet onderwijs op de locatie Nieuwendamstraat. Daar leiden ze alle leerlingen op richting de toekomst voor dagbesteding of arbeid (beschut werk of arbeid). De aanwezige kinderen genoten zichtbaar van de opening en maakten gretig gebruik van de voetbalkooi.

Fotos: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl