VSV- sc Hercules Zaandam 4-1: Zaandammers maken zich op voor nacompetitie.

Velserbroek-Voor sc Hercules Zaandam stond er in de laatste competitiewedstrijd niets meer op het spel. Zij waren al geplaatst voor de nacompetitie promotie 2e klasse. Echter voor de thuisclub kon de tussenronde nacompetitie nog worden vermeden.

sc Hercules Zaandam begon in de basis met vele wisselspelers. Na de 1-0 ruststand scoorde Jeremy bij zijn eerste balcontact met een fraaie goal de 1-1. VSV scoorde de 2-1 vanuit een vrije trap na rood van keeper Jordy na een overtreding op een doorgebroken VSV speler. De thuisclub profiteerde prima van de man meer situatie en won de laatste competitie wedstrijd verdiend met 4-1. Door de 5-0 winst van avv Swift speelt VSV nu een tussenronde. Mocht VSV als winnaar uit de tussenronde nacompetitie komen dan wacht een weerzien thuis bij sc Hercules in Zaandam op zondag 4 juni 2023.

Foto`s: Harry Kho

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl