Sporting Krommenie handhaaft zich in 3e klasse-C ten koste van RCZ.

Zaanstad- In de zondag 3e klasse heeft Sporting Krommenie zich ternauwernood weten te handhaven. Daar had de ploeg van Jordi van Beek wel de hulp van RCZ voor nodig. De Racers kwamen maandagmiddag niet voorbij WSV`30 dat met 3-1 wist te winnen. Krommenie speelde met 0-0 gelijk.

Door het punt dat door de Krommenieërs werd behaald en de nederlaag van RCZ mag Sporting Krommenie zich ook volgend jaar 3e klasser noemen. Het stug verdedigende afc TABA verdedigde fel en wilde kost wat kost niet tegen een nederlaag aanlopen. Dan hadden de Amsterdammers ook zomaar in de nacompetitie kunnen belanden. Toen nog niet wetende dat RCZ in Wormer niet voorbij WSV`30 kwam.

Door de nederlaag van RCZ is Sporting Krommenie veilig en zullen sv Aliance`22, RCZ, TOG het via de nacompetitie moeten proberen. De Amsterdamse ploegen sv Nieuw West United en FC Ankaraspor zijn gedegradeerd.

Foto`s: Voetbalinzaanstad.nl