Zaterdag team Fortuna W besluit competitie met 4-2 zege op FC Castricum.

Wormerveer- Zaterdagmiddag een wedstrijd zonder ogenschijnlijk spanning zien de behaalde resultaten. FC Castricum veroverde de tweede periodetitel waar Fortuna W als hoogste zonder periodetitel eindigt.

Opnieuw bleef FC Castricum ongeslagen met de nacompetitie als welverdiende uitsmijter na de 3-0 winst op Reiger Boys. De stemming zat er derhalve goed in bij de gasten. In dat team speelt onder andere Elario Zweet. Ooit speelde hij nog twee seizoenen in het Fortuna shirt, maar de trainer van die tijd had geen boodschap aan zijn doelpunten. Dat scoren is hij nog niet verleerd al kwam hij vandaag niet op het wedstrijdformuklier. 

Na ongeveer 15 minuten spelen keek de zaterdagploeg van Fortuna W 1 verrassend tegen een 0-1 achterstand aan. Daarop volgde het herstel en en werd een prima aanval door de Castricumse keeper gepakt.


Uiteindelijk was het Bafode die de 1-1 scoorde. Een stand passend bij het spelbeeld waar even later Sam de 2-1 leek te scoren ging  de bal rakelings naast. Nog even later andermaal een prima aanval die net over het doel eindigde. Een wereldgoal was de 2-1 via Ran na een vloeiende combinatie al moest Justin eerder nog een bal uit de kruising plukken. Een snelle break en een kopbal van Jarno betekent 3-1. Jeiel was in dit geval razendsnelle de aangever. Op aangeven van Sydney scoort Kai de 4-1 en weet FC Castricum in de slotfase de sterk invallende doelman Raphael te verschalken 4-2.

Einde partij en een prima seizoen in competitieverband. Op naar de nacompetitie waarin Fortuna Wormerveer zaterdag is gekoppeld aan sc Buitenveldert.