Marit Noom geselecteerd voor AZ MO-17

Geweldig nieuws voor Sporting Krommenie speelster Marit Noom. Vanaf volgend seizoen zal ze bij de selectie van AZ mo17 zitten en gaat ze voor Alkmaar Zaanstreek spelen.

Marit die afgelopen seizoen bij de jO15-1 speelde van Sporting Krommenie, gaat volgend jaar een nieuwe uitdaging aan en zal gaan schitteren in het team van de MO-17 van AZ. En daar was ook trainer Ab Ten Broek erg trots op: Enorm leuk voor haar en we gunnen het haar van harte. Ik heb Marit drie seizoenen mogen trainen en ik gun het haar van harte.”

Met maar liefst 16,5 uur wekelijkse training, inclusief loop-, voetbal- en krachttraining, zal ze zichzelf verder ontwikkelen onder deskundige topsportbegeleiding. Op dit moment zit Marit op het Michael College, dat een samenwerking heeft met AZ. Maar Marit overweegt misschien om ook naar een school in Alkmaar te gaan, zodat ze dichter bij haar trainingen kan zijn.

Het avontuur begint op 1 juni, en bij Sporting Krommenie kunnen ze niet wachten om Marit in actie te zien op het veld en haar groei in de gaten te houden. En wellicht schopt ze het nog wel tot de vrouwen 1 die dit seizoen hun rentree in de eredivisie voor vrouwen maken.

Foto ‘s: Mareille Wals

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl