Eerst punten voor RCZ (zat) na 2-1 zege in laatste speelronde: Tegenstander Sporting Krommenie (zat) verbannen tot nacompetitie.

Zaandam- In de 4e klasse-A is de zaterdagploeg van RCZ erin geslaagd om van de hatelijke 0 punten af te raken. Op sportpark Jagersveld werd Sporting Krommenie (zat) getrakteerd op een 2-1 nederlaag. Voor de ploeg van Koc betekende dat op de laatste speelronde de eerste punten van het seizoen.

Voor de ploeg van Dirk Jan Don waren de druiven zuur. Sporting Krommenie moest zien te voorkomen dat het op plek 9-10-11 zou eindigen. Die plekken betekenen nacompetitie. Door de nederlaag van Krommenie in Zaandam eindigde de Krommenieërs op de 11e plek. Samen met Alcmaria Victrix (zat) en DTS zal via het ’toetje’ handhaving moeten worden veiliggesteld. De geruchten gaan dat de ploeg van Don rkvv Velsen treft.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl