OFC doet AFC pijn: Degradant tegen titelkandidaat eindigt in 1-1

Gedegradeerd OFC stunt in ‘kampioensduel’ AFC

Oostzaan- Een domper voor het Amsterdamse AFC. In Oostzaan tegen OFC kwamen “The Reds” niet verder dan 1-1. AFC zag in de eerste helft thuisploeg OFC op 1-0 komen. In de slotfase van de wedstrijd kwam AFC op 1-1 door een doelpunt van Soufiane Hetli. Daarmee is de titelstrijd in de 2e divisie ongekend spannend want AFC concurrent Rijnsburgse Boys ging onderuit in Volendam, maar Katwijk won met 2-0 uit bij Lisse. AFC en Katwijk hebben nu beide 68 punten, echter hebben de Katwijkers een beter doelsaldo.

Het gedegradeerde OFC speelt zaterdag 27 mei in Groesbeek op Sportpark Zuid de laatste competitiewedstrijd in de 2e divisie. Op bezoek bij De Treffers wordt het seizoen teleurstellend afgesloten. Wat er verder met OFC 1 gaat gebeuren is nog steeds niet duidelijk.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl