Eerste nacompetitie tegenstander voor vvv Westzaan en sv Rood Wit Zaanstad bekend.

Zaanstad- De Zaanse zondag selectieteams van sv Rood Wit Zaanstad en vvv Westzaan hebben nog een toetje toe. Beide ploegen spelen nacompetitie met als inzet promotie naar de 3e klasse.

sv Rood Wit Zaanstad eindige knap als 2e achter kampioen sv De Meteoor terwijl vvv Westzaan zondag de laatste periodetitel binnensleepte. Winst in het uitduel bij hfc Heemstede was noodzakelijk. Dat lukte al werd het na een 0-4 voorsprong nog spannend op het moment dat de thuisploeg nog op 3-4 kwam.

Op zondag 4 juni speelt sv Rood Wit Zaanstad op sportpark Poelenburg een thuisduel tegen SMVC Fair Play uit Culemborg. In diezelfde klasse gaat vvv Westzaan op bezoek bij het Amsterdamse TOS Actief. Op sportpark Middenmeer op de Radioweg in Amsterdam zullen de Kroosduikers er weer moeten staan.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl