Sporting Krommenie jo13-1 deelnemer internationaal toernooi in het Belgische Oostende

Zaanstad- De pupillen van Sporting Krommenie JO13-1 hebben afgelopen zaterdag 20 mei deelgenomen aan het internationale toernooi in het Belgische Oostende. Het was een enorme belevenis bij onze zuiderburen al was het alleen al om met een touringcar voor de voetbal naar het buitenland af te reizen.

Een sportpark van 50 hectare met meer dan 20 voetbalvelden, een enorme sporthal, een wielerbaan en zelfs meerdere clubhuizen! Bij Sportpark de Schorre, de thuisbasis van eerste klasser KV Oostende, vond dit grootschalige internationale Euro-Sporting International Tournaments plaats.

Met ruim 100 teams uit 7 landen was het een enorme ervaring. Het team van begeleider Robby Philips heeft enorm genoten en spreekt van een onvergetelijk toernooi.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl