Groots afscheid De Waard op 13 juni

Velsen-Zuid- Telstar zwaait scheidend voorzitter en algemeen directeur Pieter de Waard op dinsdag 13 juni uit tijdens een bijzonder afscheid op ‘zijn’ Schoonenberg.

Het BUKO Stadion opent die middag de poorten voor supporters, relaties en andere vrienden die De Waard willen bedanken voor zijn trouwe dienst bij de Witte Leeuwen. Vanaf 16.00 uur is eenieder welkom in het stadion om met elkaar terug te kijken op meer dan 17 seizoenen Telstar met De Waard aan het roer. Vanaf 16.30 uur zullen diverse sprekers het woord tot de algemeen directeur richten, waaronder Peter Heerschop met een afscheidsspeech, en tot 18.30 uur hebben bezoekers vervolgens de mogelijkheid om Pieter ook persoonlijk te bedanken.


Na het publieksprogramma heeft er in de avond een afscheidsborrel en -diner voor genodigden plaats.
Het speciale afscheid op 13 juni betekende ook dat er rond de laatste thuiswedstrijd tegen NAC Breda, vrijdagavond 19 mei, geen speciale aandacht werd besteed aan het naderende afscheid van De Waard.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl