Sporting Krommenie nog niet veilig

Amsterdam- De voetballers van Sporting Krommenie hebben zich in de 3e klasse-C nog niet veilig weten te spelen. De formatie van Jordi van Beek zal in het laatste competitietreffen met nog vol aan de bak om nacompetitie te ontlopen. De Krommenieërs hadden meer verdiend maar verloren in Amsterdam met 2-1.

De ploeg ontvangt maandag 29 mei- op tweede pinksterdag- directe concurrent afc Taba dat slechts een punt meer heeft dan de ploeg van trainer Jordi van Beek. Bij winst zijn de Krommenieërs veilig. Tegen avv Swift had de ploeg al goede zaken kunnen doen maar de roodzwartwitten gingen jammerlijk onderuit.

Topscorer bij Sporting is centrumspits Syb Visser en juist hij opende de score voor de Krommenieërs. Kort na rust scoorde avv Swift de gelijkmaker en tien minuten voor tijd kreeg de ploeg van Van Beek de deksel op de neus.

De laatste wedstrijd van het seizoen staat volgende week tegen afc Taba op het programma. Deze wordt cruciaal voor Sporting Krommenie want de ploeg wil de nacompetitie- voor behoud in de derde klasse-toch echt ontlopen. Een rampseizoen dreigt maar in Krommenie willen ze daar niets van weten. De intentie is om nog één keer alles te geven om vervolgens het seizoen dan snel te kunnen vergeten.

Zondag 21 mei 2023

avv Swift – Sporting Krommenie 2-1. Doelpuntenmaker Sporting Krommenie: Visser.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl