Loting 3e FEBO Zaanstad cup as donderdag 25 mei in Krommenie: Toernooi vindt plaats op dinsdag 20 t/m zondag 24 juni.

Krommenie- Maandag zijn de uitnodiging voor de loting van de derde FEBO Zaanstad cup verzonden. Deze zal op donderdagavond 25 mei van worden gedaan. Het toernooi vind plaats van dinsdag 20 juni tot en met zondag 24 juni 2023 op het sportcomplex van Sporting Krommenie.

Donderdag is de inloop aan de “Jan Keelaan” op het provily sportpark aan de Marslaan in Krommenie. Vanaf 19.00 uur is de inloop en de aanvang is om 19.30 uur. Het officiële gedeelte met natuurlijk de traditionele quiz zal rond 20.45 uur afgelopen zijn. Hierna is er nog gelegenheid voor een hapje en een drankje. Alle clubs, sponsors en andere relaties uit het Sportsgen netwerk zijn uitgenodigd. Ed Kuijper: “Wij kijken er naar uit. Als het net zo`n geslaagd evenement als vorig jaar bij vv Assendelft wordt dan zijn wij uiteraard weer erg tevreden. De voortekenen zijn in ieder geval zeer positief en iedereen heeft er al zin in.”

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl