7×7 voetballers Sporting Krommenie 35+2 kampioen in Uitgeest.

Zaanstad- Vorige week vrijdag 12 mei werd het 7×7 team van Sporting Krommenie 35+2 kampioen in Uitgeest. En dat werd uitbundig gevierd in de kantine van FC Uitgeest waar het prima verblijven was met live muziek waar vele teams konden genieten van de laatste speelavond.

De roodwitten hielden FC Zaanstreek 35+1, cvv Blauw Wit W 35+1, FC Uitgeest 35+2 en Fortuna Wormerveer 35+1 onder zich. En dat mag toch een prima prestatie worden genoemd van het sportieve team met Krommenieërs.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl