vv Assendelft Koppiebartoernooi op vrijdag 25 en zondag 27 augustus.

Assendelft- Ook dit jaar wordt het Koppie Bar voetbaltoernooi georganiseerd. Op vrijdag 25- en zondag 27 augustus 2023 wordt op het complex van v.v. Assendelft aan de Dorpsstraat 253 het traditionele Koppiebartoernooi gespeeld ter voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2023/2024.

De actieve organisatie heeft dit jaar vijf deelnemende clubs gecontracteerd; Sporting Krommenie, SVA, Saenden (dames 1) , KFC en gastheer vv Assendelft (dames 1 en heren 1). Het is nog even de vraag in welke klasse de clubs volgend seizoen spelen. Gezien de verzwaarde promotie/degradatie regels is het nog even de vraag of vv Assendelft en Sporting Krommenie zich weten te handhaven.
Na de zomerstop, waarbij dan ook al is gestreden om de Zaanstad Cup- zal moeten blijken hoe de selecties van de deelnemende verenigingen zich hebben ontwikkeld . De vier herenteams strijden met elkaar om de eer en om de Koppie-Bar bokaal 2023 te winnen. Het programma voor de wedstrijden op vrijdagavond 25 augustus aanvang 19,30 uur luidt: vv Assendelft- SVA, KFC-Sporting Krommenie. Na deze wedstrijden is er in de Kantine “de Delfthoek” live muziek en zal het als vanouds weer super gezellig zijn .

Zondag 27 augustus om 14,00 uur worden de finalewedstrijden en verliezersronde tegelijk gespeeld. In het voorprogramma om 11,00 uur spelen de dames van vv Assendelft en Saenden tegen elkaar. Na afloop van de finalewedstrijden is er de prijsuitreiking, gevolgd door een warm-en koud buffet voor alle spelers, begeleiding van de deelnemende clubs, alsmede de scheidsrechters, beschikbaar gesteld door Koppie-Bar. Zet de data in je agenda en kom kijken op dit altijd sportieve en aantrekkelijke voetbaltournooi bij v.v. Assendelft, gesponsord door de bekende Koppie Bar uit Assendelft. Het adres van Sportpark Assendelft is Dorpsstraat 253 1566 BA Assendelft.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl