4 minuten te kort voor zaterdagploeg Fortuna Wormerveer.

Zaanstad- In Volendam speelden Jong Volendam en IJsselmeervogels 180 seconden (tussenstand 3-3) en in Beverwijk deed de zaterdag 1 selectie van Fortuna Wormerveer iets gelijks (tussenstand 3-1). In beide restanten kwam er geen verandering in de stand.

Het ‘droge’ bericht is eigenlijk net zo kort als het uit te spelen gedeelte: Fortuna Wormerveer zaterdag 1 speelt 4 min van eerder gestaakte wedstrijd uit in en tegen Beverwijk. Eindstand definitief 3-1. En dat betekent dat er in de stand niet veel verandert. De Wormerveerders staan er goed voor. Met nog slechts één competitieduel voor de boeg staat Fortuna W op de 2e plaats en kan het zich opmaken voor de nacompetitie. Op zaterdag 27 mei om 14;30 uur ontvangt het in Wormerveer FC Castricum nog. In theorie kunnen SDOB en rkvv DEM (zat) nog langszij komen.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl