4 minuten te kort voor zaterdagploeg Fortuna Wormerveer.

Zaanstad- In Volendam speelden Jong Volendam en IJsselmeervogels 180 seconden (tussenstand 3-3) en in Beverwijk deed de zaterdag 1 selectie van Fortuna Wormerveer iets gelijks (tussenstand 3-1). In beide restanten kwam er geen verandering in de stand.

Het ‘droge’ bericht is eigenlijk net zo kort als het uit te spelen gedeelte: Fortuna Wormerveer zaterdag 1 speelt 4 min van eerder gestaakte wedstrijd uit in en tegen Beverwijk. Eindstand definitief 3-1. En dat betekent dat er in de stand niet veel verandert. De Wormerveerders staan er goed voor. Met nog slechts één competitieduel voor de boeg staat Fortuna W op de 2e plaats en kan het zich opmaken voor de nacompetitie. Op zaterdag 27 mei om 14;30 uur ontvangt het in Wormerveer FC Castricum nog. In theorie kunnen SDOB en rkvv DEM (zat) nog langszij komen.