Donderdag 18 mei vanaf 10:30 uur Internationaal jeugdtoernooi Fortuna: gratis entree

Wormerveer- Het is weer de hoogste tijd voor het internationale jeugdtoernooi bij Fortuna Wormerveer. Op Hemelvaartsdag, op donderdag 18 mei, komen 32 teams in de leeftijdscategorie JO9/U9 naar Wormerveer voor een geweldige voetbaldag.

Plezier en prestatie gaan hand in hand
Vanaf 10.30 uur kun je volop genieten van een mooie mix aan clubs. Naast de traditionele Nederlandse top 3 (Ajax, Feyenoord en PSV) komen o.a. Liverpool, West Ham United, Southampton, Schalke ‘04, 1. FC Köln, Werder Bremen, Club Brugge, KRC Genk en Anderlecht naar Wormerveer. 

Samen met een fraaie mix van Zaanse clubs. De JO9-teams van Saenden, WSV’30, SVA, Sporting Krommenie, KFC, Zaandijk, Hercules Zaandam en Fortuna Wormerveer hebben deze dag al een tijdje in de agenda omcirkeld.

Bijzondere editie: de laatste ronde voor de huidige toernooicommissie
Het toernooi van dit jaar belooft een bijzondere editie te worden. Het is de laatste keer dat de huidige toernooicommissie het toernooi organiseert. 

Met een unieke groep, die in nagenoeg dezelfde samenstelling in 17 jaar maar liefst 14 toernooien heeft georganiseerd, hebben we nog eenmaal alles uit de kast gehaald. 

BBQ voor (oud)medewerkers
Na afloop van het toernooi is er voor (oud)medewerkers en sponsoren van het jeugdtoernooi een BBQ en gezellige avond. Via clubvrouw Nellie Veenings werden alle (oud) medewerkers hiervoor benaderd.

Kom dus 18 mei as naar Fortuna Wormerveer, de toegang is gratis.
Graag zien we jullie allemaal op Hemelvaartsdag tijdens het toernooi. De toegang is gratis. De club vraagt iedereen om zo veel mogelijk op de fiets te komen.

Woord van dank
Voordat er ook maar 1 bal rolt, wil Fortuna Wormerveer wel alvast alle sponsoren en vrijwilligers bedanken die het toernooi ook dit jaar weer mogelijk maken. Men kan niet wachten om iedereen te verwelkomen de 18e.