ZVC `22 snakt naar einde seizoen: Interim trainer moet zoeken naar spelers om terugtrekking te voorkomen.

Zaandam- Het zijn moeilijke tijden voor het fusieclub ZVC`22. Afgelopen zaterdag leed de hekkensluiter een pijnlijke 0-11 nederlaag. Het doek is gevallen en degradatie is een feit. Een seizoen waarin trainer Peter van der Zwaan aangaf het niet meer te kunnen opbrengen het seizoen af te maken.

Ook interim-trainer Jasser Abidi hoopt dat het seizoen snel eindigt want het wordt steeds moeilijker om een team op de been te brengen. De meeste spelers hebben er geen zin meer in en ‘de stand in’stand-inn’ trainer moest dit weekend bedelen om spelers. Het team terugtrekken zou betekenen dat de club uit de competitie wordt genomen en opnieuw moet beginnen in de zaterdag 5e klasse. De club veteranen Rogier Hoogstad, Ralf Lamme en Jochem Raa brachten uitkomst om toch een team het veld in te sturen. Volgend seizoen is het de bedoeling dat Serdar Ozturk de nieuwe coach van ZVC`22 wordt.

Speler Ezzayil el Mehdi moest op doel werd met een rode kaart van het veld gestuurd waardoor Jaicy Tevreden zijn plaats overnam. Hij moest de bal tot elf maal uit het doel vissen.

Zaterdag 14 mei 2023: 3e klasse-A ZVC’22-SDOB 0-11. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl