vvv Westzaan speelt zichzelf veilig: Periodetitel voor het oprapen.

Westzaan- Milano van den Burg volgde in de winterstop de bij vvv Westzaan vertrokken trainer Pieter van Netten op als hoofdcoach. Patrick Volkers, Hoofd Technische Zaken bevestigt dat de chemie tussen de Westzaan selectie en Pieter was uitgewerkt en dat ze in goed onderling overleg uit elkaar zijn gegaan. De opvolger werd gevonden in de persoon van Milano van den Burg. De 31 jaar jonge Krommenieër leek de boel niet op de rit te krijgen maar wist de laatste paar weken steeds betere resultaten te behalen. Ook afgelopen zondag werd er gewonnen. Het Haarlemse DSS werd nipt met 1-0 verslagen waardoor de Westzaners de beste papieren hebben om de 2e periode te behalen. Wel moet er volgende week in Heemstede worden afgerekend met hfc Heemstede.

Bij de club was het de wens om de Westzaners binnen 1,5 jaar weer terug te brengen naar de plekken waar om promotie wordt gespeeld. Dat kan bij het behalen van de periodetitel zomaar weer eens het geval zijn. Opmerkelijk is wel dat de huidige zaterdag 1 heeft aangegeven om te stoppen. De geluiden gaan dat de zondag selectie wellicht de overstap maakt naar de zaterdag. Wellicht hebben de prestatie van het huidige zondag eerste elftal daar nog invloed op. Het team liet de door de club geregelde barbecue in ieder geval prima smaken.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl