Kampioenen! sv Fortuna Wormerveer jo14-2 kampioen hoofdklasse-A.

Zaanstad- Zaterdag 13 mei stond er een kampioenswedstrijd op het programma voor het dit jaar zeer sterke Fortuna Wormerveer jo14-2 team. In Wormerveer trof de Zaanse formatie laagvlieger FC Den Helder. Daar diende toch maar even mee te worden afgerekend. Maar dat bleek in de praktijk zaterdagmorgen geen enkel probleem voor de gladoren want er werd met 5-0 gewonnen. Hierdoor zijn de Wormerveerders ongeslagen kampioen geworden in de hoofdklasse A.

In een poule van veelal eerste elftallen werd Fortuna Wormerveer jo14-2 ongeslagen kampioen. En daar is de vereniging met recht erg trots op. Een terechte kampioen die door niemand kon worden gestopt. Met recht een knappe prestatie. Jongens gefeliciteerd met jullie titel.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl