Oefennederlaag Sporting Krommenie bij Alcmaria Victrix: 3-0

Alkmaar- In een vrije speelronde stonden zondag 7 mei de eerste zondag teams van zondag 3e klasser Alcmaria Victrix en die van Sporting Krommenie tegen elkaar. Een nuttig oefenpartij waarbij de thuisploeg uit Alkmaar bij rust op een 1-0 voorsprong stond. In de tweede helft waren de Alkmaarders nog tweemaal trefzeker: 3-0. Beide ploegen maken zich klaar voor de laatste paar duels in de competitie die zondag 14 mei zal worden vervolgd. De Krommenieërs spelen een thuisduel tegen directe concurrent TOG. Alcmaria Victrix ontvangt sv Ilpendam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl