Marcel Blank nieuwe trainer vv Egmond zaterdag 1.

De Egmonden –VV Egmond was afgelopen week zeer verheugd te mogen mededelen delen dat Marcel Blank voor het seizoen 2023/2024 als hoofdtrainer is verbonden aan VV Egmond. De 59-jarige oefenmeester uit de Zaanstreek is momenteel de trainer van vv Egmondia en Fortuna W zaterdag 1. 

Door de nu nog 3 bestaande Egmondse verenigingen is Marcel aangesteld om als hoofdtrainer de zaterdag selectie van VV Egmond onder zijn hoede te nemen. Tevens gaat Marcel deelnemen in het Technisch Hart van de jeugdopleiding als ondersteuning van het nieuwe hoofd jeugdcoördinator.

De zeer ervaren Blank heeft als trainer een grote staat van dienst in de voetbalwereld. Zo werkte hij bij diverse amateurverenigingen en betaalde clubs als jeugdtrainer en hoofd jeugdopleiding. Marcel heeft als hoofdtrainer bij sv Fortuna Wormerveer zaterdag en zondag 1, sv Beemster, sv Wijk aan Zee, CSV/FC Castricum en vv Jisp zijn taken verdienstelijk uitgevoerd waaronder diverse promoties.

Foto 1: Marcel Blank en VV Egmond bestuurslid Marco Tervoort.

Foto 2: Marcel van Opstal, Marcel Blank, Marco Tervoort en Ernst Ranzijn.