Jeremy Kho en Reino Kok Zaanse schutters van sc Hercules Zaandam.

Zaandam- Naast de 8-1 thuisoverwinning van sc Hercules Zaandam op FC Ankaraspor zondagmiddag was er nog iets moois te vermelden. De Zaandammers hebben twee Zaanse schutters in de gelederen. Het vlaggenschip draait op volle toeren met een 2e plaats in de 3e klasse in het verschiet.

Jeremy Kho en Reino Kok behaalden namelijk een magisch doelpuntenrecord dit seizoen. Jeremy Kho heeft- mede door zijn hattrick- onlangs de 50 competitiedoelpunten bereikt. De teller staat momenteel op 53 en daarmee behaalde hij de 2e ster.

Bij Reino Kok staat de teller op 80 waarmee hij de magische grens van 75 doelpunten heeft bereikt. Reino kan dus zijn derde ster bijschrijven. Gefeliciteerd mannen met deze mijlpaal. Op naar nog veel meer doelpunten in het shirt van Hercules Zaandam.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl