Gedegradeerde RCZ (zat) 2-5 onderuit tegen laagvlieger Alcmaria Victrix (zat).

Zaandam- De voetballers van RCZ zaterdag 1 zaterdagmiddag hun 21e nederlaag van het seizoen. De ploeg is dan ook al gedegradeerd naar de 5e klasse zaterdag en wacht nog steeds op het eerste punt.

Ook zaterdagmiddag kwam Racing Club Zaandam net tekort tegen de zaterdagploeg van Alcmaria Victrix. In de rust wisten de Alkmaarders al dat de zege binnen was al lukte het de bezoekers niet verder uit te lopen. De ploeg van coach Chihab el Boumeshouli wil zich nog veilig spelen maar zal dan ook in de laatste drie duels nog flink wat punten moeten verzamelen en is dan mogelijk nog afhankelijk van wat de concurrenten doen. De Racers scoorden nog tweemaal terwijl de ploeg uit Alkmaar dat in de tweede helft ook nog lukte. De uitslag van 2-5 gaat daarmee in de boeken en de zaterdagploeg van trainer Koc heeft nog drie duels om de eer te redden.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl