Kampioenen! De senioren van KFC 5

Koog aan de Zaan- Het seizoen nadert zijn einde. En dat betekent dat er degradanten maar ook kampioenen aanstaande zijn. KFC 5 is afgelopen weekend kampioen geworden na een spannende wedstrijd tegen FC Uitgeest die ze met 4-3 wonnen. Na 16 van de 18 wedstrijden gewonnen te hebben is de kampioenstitel een dik verdiend resultaat!

Is jou team ook kampioen geworden en wil je dit wereldkundig maken? Stuur jou foto dan naar de redactie van voetbalinzaanstad.nl per email via info@voetbalinzaanstad.nl Via de site een bericht met foto indienen is ook mogelijk.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl