Blauw Wit W legt het af tegen volwassen Kolping Boys (zat)

Het eerste elftal van zaterdag 4e klasser cvv Blauw Wit W is er niet in geslaagd om de zes puntenwedstrijd tegen de zaterdagploeg van Kolping Boys te winnen. Hoewel het nog wel op voorsprong kwam- na een mooie goal van Sven Keppel- bleken de routine en de ingeslepen spelpatronen van de Oudorpers Blauw-Wit te machtig. Na nog een bal op de paal van Leon Seitner op 1-1 werd de rust bereikt met een 1-2 achterstand. Uiteindelijk werd het terecht 1-4 voor de bezoekers. Daarmee staat Blauw Wit W op de 8e plaats en lijkt degradatiegevaar niet aan de orde.


Zaterdag 29 april gaan de Westknollendammers op bezoek bij Sint Adelbert. De Egmonders zijn bezig aan hun laatste seizoen en gaan op in sv Egmond. Bij winst op die ploeg kan Blauw Wit W op gelijke hoogte komen.

Foto’s: Theo van Vlaanderen (Voetbal in Zaanstad)

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl