Eerste kampioen ZVC`22 bekend

Meiden onder-17 Zaandamse ZVC`22 kampioen

Zaandam – Op en rond sportpark Hoornseveld is het momenteel een soort van mierenhoop. De hele sporthoek is op de schop gegaan en dat maakt die aanblik wat bijzonder. Daar had het MO17-1 geen boodschap aan en werd zaterdag j.l. overtuigend kampioen.

Daarmee is de MO17 de eerste officiële kampioen van ZVC ’22. Daar waar de Heren 1 alle moeite moet doen zich te handhaven in de derde klasse werd de MO17-1 kampioen in de derde klasse! 

MO17 eerste officiële kampioen van ZVC ’22

De meiden hebben deze laatste  competitiefase alle wedstrijden gewonnen. Uit elf wedstrijden werden  33 punten behaald. Met nog drie wedstrijden te gaan zijn ze door de concurrentie niet meer in te halen! De trainers Fabian Bos, Dave Dengerink, Patrick van Krugten, Arjan Romkes en teammanager Nicole Kat zijn trots op de meiden en hebben het kampioenschap groots gevierd. Dat ging gepaard met flink wat vuurwerk en zelfs een polonaise over het complex.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl