Treffer in blessuretijd levert Fortuna volle winst tegen Vitesse`22 op.

Wormerveer- Door een treffer die diep in de extra tijd viel heeft Fortuna Wormerveer zichzelf een goede dienst bewezen. Goudhaantje was invaller Joël Riedewald die namens de thuisploeg de winnende treffer tegen de touwen schoot.

Door de zege van 2-1 op Vitesse’22 heeft de ploeg van trainer Wesley Weeber een voorsprong van drie punten- in de strijd om de veilige negende plaats- op directe concurrent LSVV.

Er slaakte een zucht van opluchting op het sportpark aan de Esdoornlaan. De stemming was euforisch na de wedstrijd bij Fortuna Wormerveer. De ploeg was beloond voor een goede wedstrijd waarin het afronden in het eerste half uur maar niet wilde lukken. Het laatste kwartier was voor de ploeg uit Castricum dat met een 0-1 voorsprong de kleedkamer mocht opzoeken.

Tot tien minuten voor tijd zag het ernaar uit dat Fortuna een zege wel kon vergeten maar Vitesse`22 kwam bedrogen uit. Enkele minuten voor het einde van de speeltijd was het invaller Sam Emmerig die de bal uit een rebound onder de keeper doorschoot en de misschien wel verdiende 1-1 kon aantekenen.

In de zesde minuut van de extra tijd was Joël Riedewald de gevierde man. Riedewald werd een kwartier voor tijd door coach Wesley Weeber in het veld gebracht en tekende als invaller de 2-1 aan.

Zondag 1e klasse a Fortuna W- Vitesse’22 2-1

37. Van Esveld 0-1, 87. Emmerig 1-1, 90+6 Riedewald 2-1.

Fortuna Wormerveer: Grapendaal; Van Egmond (82. Riedewald), Van der Laan, Huwaë, Morsen; Yilmaz, Stam( 82. Emmerig), Van Breemen-Schneider (56. Temme); Hartgers, Dihalu (68. El Yaakoubi) en Schut (56. Moraal).

Vitesse’22: Van Kampen; S. Veldt (78. J. Veldt), Cremers, Rutgers, Stam; Scheffer, Baltus (46. Ten Broek), Kuijs; Van Esveld (90+4 Stoppels), Lodewijks en Beentjes (69.Kiebert).

Foto`s: Voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl