KFC heeft weinig moeite met sv Kleine Sluis: 3-0

Koog aan de Zaan- De Groote Koogse was met slechts drie treffers mild voor sv Kleine Sluis. De hekkensluiter probeert er met veel strijd wekelijks toch nog wat van te maken maar kwam ook zondag tegen KFC net tekort.

Net als de eerdere ontmoeting in Anna Paulowna. werd het 3-0, maar de ploeg uit de kop van Noordholland is gewoon niet goed genoeg voor de 2e klasse.

De Kogers kwamen goed uit de startblokken en het openingsdoelpunt kwam op naam van Merlijn Hersche. Het was de enige van de eerste helft.

Na de pauze hetzelfde spelbeeld en daarin ging KFC verder met voetbal op de helft van sv Kleine Sluis. In de tweede helft slechts twee treffers voor de middenmoter. Sietse den Haring scoorde de 2-0 en Danny Prins maakte de 3-0. KFC gaf weinig weg en kan spreken van een formele overwinning.

KFC staat op de zesde plaats. Volgende week wacht het duel met sc Spirit’30. Ook dat is een ploeg die de formatie van René Reijinga zou moeten kunnen hebben.

Zondag 23 april: 2e klasse a

KFC- sv Kleine Sluis 3-0

35. Hersche 1-0, 51. Den Haring 2-0, 69. Prins 3-0.

Foto`s:voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl