Super saturday na zege Fortuna Wormerveer zaterdag 1, onder -19 en de drie -onder 23 teams.

Wormerveer- Er lijkt een nieuwe traditie te zijn geboren. De Super Saturday bij sv Fortuna Wormerveer. Afgelopen zaterdag speelden de onder-23-1, 19-2, Zaterdag 1, onder-23-2 en onder-23-3 ieder een thuiswedstrijd en aansluitend aan de wedstrijden klonk er in de kantine muziek en zang.

De muziek werd verzorgd door de Amsterdamse zanger Danny de Koning. De uitslagen van de O23-3 tegen ZVC’23 (11-1) en die van Zaterdag 1 tegen VVA/Spartaan (7-2) zullen ongetwijfeld bezongen zijn?

De keuken bleef langer open voor de stevige trek en het doel was uiteraard een gezellig samenzijn. EEn dat is het absoluut geworden. ‘Het was een zeer geslaagde avond, één groot feest.  Dankzij zanger Danny, die gesponsord was door de Fortuna Fans. Dit moet en gaat méér gebeuren het aankomende nieuwe seizoen. Dit was een avond met verbinding’  zo klonk het vanuit een meer dan tevreden bargezelschap Christa en John.

Unknown-2.jpeg

Zondagmiddag is er de kraker tussen Fortuna Wormerveer en Vitesse’22 met aansluitend de giga veiling ten baten van het internationaal jeugdtoernooi op Hemelvaartsdag.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl