OFC (zat)- SDOB 1-3: Ploeg van Jeroen Kroes boekt zege in Oostzaan

Oostzaan- De zaterdagvoetballers van OFC blijven kwakkelen. De Oostzaners gaven SDOB uit Broek in Waterland goed partij maar konden in aanvallend opzicht niet echt een vuist maken. Bij SDOB een bekend Zaans gezicht in de vorm van trainer Jeroen Kroes. Zijn ploeg presteert prima en is al enkele jaren te vinden in de subtop van de 4e klasse zaterdag. Met een wedstrijd minder kan bij winst zelfs de 2e plek worden veroverd. Zaterdagmiddag 22 april waren de Waterlanders met 1-3 te sterk voor het Oostzaanse OFC (zat).

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl