Fotoverslag ZVC`22- rkvv DEM (zat)

Zaandam- De Zaanse Voetbal Combinatie wist in eigen huis niet te stunten tegen de zaterdagvoetballers van rkvv DEM. De Beverwijkers namen de punten mee (1-3). Even mocht ZVC`22 hopen op een goed resultaat. Nadat de thuisploeg al vroeg in de 2e helft een tegentreffer incasseerde kwam het beetje bij beetje steeds dichter in de buurt van de goalie van DEM. De ploeg uit Beverwijk staat op de 2e plaats maar het verschil was zaterdagmiddag 22 april niet zo groot als dat de ranglijst doet vermoeden.

ZVC`22 mocht nog even ruiken aan een goed resultaat want na een knappe aanval met een voorzet over links werd er knap raakgekopt (1-1). Nog geen twee minuten later viel alsnog de 1-2 waardoor er niet lang kon worden genoten van het doelpunt. In de 90e minuut werd het ook nog 1-3.

Foto`s: voetbalinzaanstad.nl

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl