Martine Meurs-van Pelt verlengd contract vv Assendelft dames 1

Assendelft- Het bestuur van vv Assendelft is zeer verheugd te melden dat Martine Meurs-van Pelt haar contract heeft verlengd. Het seizoen 2023-2024 wordt haar vierde seizoen als trainster van de vv Assendelft dames 1. Ook Saskia Kortekaas heeft verlengd als elftalleider bij de club uit Assendelft-Zuid.

Het huidige seizoen is zeer succesvol voor de dames 1 van vv Assendelft. In december is het kampioenschap in de vierde klasse binnengehaald. Dit is groots gevierd. In de huidige kampioenspoule staat de ploeg wederom ongeslagen bovenaan.

Naar verwachting kan op zondag 14 mei het kampioenschap gevierd worden. Volgend seizoen komt de ploeg daarom uit in de derde klasse. Over de ambities in het aankomende seizoen: ‘het doel is om ook bovenin de derde klasse mee te draaien. Voorop blijft staan het plezier. Dat is het huidige seizoen zeker gelukt. Hiernaast zijn we beter gaan voetballen. Voor de dames 1 hebben we nu een selectie van 16 dames. De huidige selectie gaat grotendeels door.’ vv Assendelft gaat met zes dames en meiden teams het nieuwe seizoen in. Dit betreft de dames 1, de dames 30+, de onder 20, onder 17, onder 15 en onder de 13. Ook in de leeftijdsklasse daaronder spelen meiden mee met de jongens-teams. Persvoorlichter Erik: “Aanwas van nieuwe meiden/dames is zeker gewenst. Als je dus zin hebt om gezond bezig te zijn, twee keer in de week te trainen en in het weekend te voetballen en als je gezelligheid ook belangrijk vindt, kom dan bij vv Assendelft voetballen. Op 6 mei a.s. van 10:00 tot 12:00 uur is er een gratis toegankelijke training voor de jeugd. Voor de MO20 kan je op 10 of 17 mei meetrainen en meetrainen met de dames kan ook op dinsdag of donderdag. Voor meer info, stuur een mailtje naar meiden@vvassendelft.nl”

Op de foto van links naar rechts: Jan Schavemaker (voorzitter), Martine Meurs-van Pelt en Erik Jan Aafjes (penningmeester en public relations)