Jerichio Valentijn kiest volgend seizoen voor WSV’30

Ambitieuse club uit Wormer heeft eerste versterking binnen.

Voor volgend seizoen heeft zondag 3e klasser WSV’30 talent Jerichio Valentijn aan zich weten te binden. Jerichio is 23 jaar en is een talentvolle verdediger, die twee jaar in het buitenland heeft gespeeld bij APEA Akrotiri (Cyprus) en Spartak Varna (Bulgarije). Momenteel heeft Jerichio geen club en is op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Afgelopen tijd heeft Jerichio al enkele keren meegetraind met de talentvolle zondag selectie en heeft hier een goed gevoel aan over gehouden. Dit goede gevoel uit zich in het feit, dat hij zelfs heeft afgezegd bij op divisie spelende clubs. Door de vele inspanningen van trainer Arjen Zwaan, heeft hij daarmee Jerichio kunnen overtuigen om voor onze club uit te willen komen.

Jerichio is van origine centrale verdediger, maar wil zich in samenspraak met trainer Arjen Zwaan, verder

ontwikkelen tot aanvaller. WSV’30 is zeer verheugd met de komst van Jerichio en wenst hem veel succes toe volgend seizoen in Wormer.

Van links naar rechts Arjen Zwaan , Jerichio Valentijn en Evert Hoveling

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl