Trainer Andy over toernooi zondagmiddag in Oostknollendam: ‘Super leuk dit’

OostknollendamZowel het eerste als het derde elftal van vv Knollendam was zondag 16 april vrij. Daarom werd besloten een onderling toernooitje te houden. En dat werd een doorslaand succes. Drie teams van elk acht spelers speelden zondagmiddag onder prima omstandigheden tegen elkaar.

Trainer Huitema is bezig aan zijn laatste weken bij de club en ook hij was enthousiast. ”Super leuk om te doen”.

Foto’s-met-een-verhaal. Van het gezellige toernooitje van zondagmiddag. vv Knollendam-voetballers enthousiast in de weer tijdens deze vrije zondag. En een fraaie foto van toeschouwer Frank Kristians. Die hield vooral de verrichtingen van spelers van het 3e in de gaten, net als zijn hond. 

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl