ZVV Zaandijk JO14-1 wint derby van ZVC`22

Zaanstad- Afgelopen zaterdag speelden de jongemannen van JO14-1 van ZVV Zaandijk tegen die van ZVC’22 jo14-1. Na een spannende wedstrijd op Sportpark Schanszicht in Zaandam won ZVV Zaandijk en blijft daardoor bovenin meedraaien in de 2e klasse van de KNVB. Met nog vier finales te gaan is nog alles mogelijk. Wel dient er nog te worden afgerekent met sc Purmerland jo14-1, Fortuna Wormerveer jo14-3, De Foresters jo14-2 en Saenden jo14-1.

Foto : Bart Glandorff

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl