Zaterdag 5e klasse derby tussen zaterdagploegen van vvv Westzaan- sv Rood Wit Zaanstad eindigt in eerste zege (2-7) voor Zaandammers.

Westzaan- Zaterdagmiddag 15 april was onze huisfotograaf Arno van den Broek aanwezig om wat foto`s te maken bij het duel in de zaterdag 5e klasse -A. Een duel in de onderste regionen van het zaterdag amateurvoetbal.

Het bezoekende sv Rood Wit Zaanstad was nog puntloos en staat op plek 11. Daarmee is het rode lantaarndragen. Dit keer moesten de gastheren op bezoek bij vvv Westzaan dat met twaalf punten op plek 9 staat. Het duel eindigde in een verrassende 2-7 overwinning voor de roodwitten die vandaag overigens in het blauw witte uittenue speelden. De eerste drie punten zijn daarmee binnen en de ploeg is van de hatelijke 0 af.

Foto`s: Arno van den Broek

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl