zvv Zaandijk en Christopher Manuputty verlengen contract.

Contract ondertekening trainer zvv Zaandijk

Zaandijk- Contract ondertekening in Zaandijk. De hoofdtrainer van zondag 4e klasser zvv Zaandijk- Christopher Manuputty- heeft voor 2 jaar bijgetekend. Dat is goed nieuws voor de continuïteit van de ingeslagen weg in Zaandijk. De ploeg uit Zaandijk stelt dit seizoen ietwat teleur maar mag bij een goede reeks nog een sprankje hoop houden op een nacompetitieplek. Dan zal de ploeg wel een goede laatste reeks moeten neerzetten. Al ontvangt zvv Zaandijk zondag 16 april wel koploper De Meteoor. De weken erna volgen nog wedstrijden tegen vv Oosthuizen (uitduel op zondag 23 april), sv Geel Wit`20 (thuisduel zondag 14 mei) en Onze Gezellen (uitduel op zondag 21 mei).

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl