Eerste aanwinst voor vv Assendelft: Stan Snijders.

Stan Snijders komt bij vv Assendelft voetballen en stapt over van AFC`34

Assendelft- Jisper Stan Snijders (27) stapt het komende seizoen over naar vv Assendelft. De afgelopen tien jaar heeft Stan bij AFC’34 gespeeld waarvan het merendeel in het eerste elftal. In de jeugd heeft Stan bij vv Jisp en WSV’30 gespeeld.

Recentelijk bezocht Stan de competitiewedstrijd vv Assendelft- AFC’34 en hij was onder de indruk van de publieke opkomst en de sfeer op de tribune. Na zijn verhuizing naar Purmerend werd de reistijd naar Alkmaar wat teveel en Assendelft is beter te bereizen voor Stan. Stan kan uit de voeten op meerdere posities in de voorhoede of het middenveld.

Op de foto van links naar rechts: Guillaume Groot en Stan Snijders

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl