Voetballers van sc Hercules Zaandam jo11-1 spelen verdienstelijk op Germany Cup in Dortmund.

Zaanstad- Dit paasweekend hebben de toppers van sc Hercules Zaandam JO11-1 een heel verdienstelijk toernooi gespeeld op de Germany Cup in Dortmund. Op dag 1 stond de ploeg lange tijd op de eerste plek, maar na 5 poulewedstrijden plaatste het zich met de derde plek net niet voor de finaleronde voor de toernooiwinst. Op dag 2 mochten de talenten daarom strijden om de “Europa League” die via een halve finale (4-1 winst) en finale (3-2 winst) overtuigend werd afgesloten. Met 4 overwinningen, 2 gelijke spelen en slechts 1 nederlaag tegen Duitse, Belgische en Nederlandse clubs is de 5e plaats een uitstekend resultaat op een sterk toernooi met de Belgische profclub Lommel SK als toernooiwinnaar.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl