Grandioos en geslaagd jeugdvoetbal Paastoernooi bij SVA in Assendelft.

Assendelft- Dit Paasweekend streden er op zaterdag 8 april in totaal 92 teams tegen elkaar in 23 poules. Het was een heerlijke zaterdag met prachtig weer waarin veel Zaanse teams de sportieve strijd voerden om de mooiste bekers te winnen. Ook voor de voetbalouders en familieleden van de jo8 tot en met de jo13 pupillen was het genieten gelbazen. Ook dit jaar weer veel ouders, opa’s en oma’s en andere belangstellenden. Er werden drie toernooitjes achter elkaar gespeeld. Elk met een eigen prijsuitreiking. Aan de communicatieweg in Assendelft werd er tussen 8.45 uur en 17.00 uur in wedstrijden van 20 minuten.

Ieder veld van het complex werd gebruikt. En ook de kantine De Kaaykhoeve was op de komst van veel toeschouwers voorbereid. Uitslagen waren daar namelijk op het grote scherm zichtbaar. Ook in het fraaie SVA toernooiboekje was een QR-code te vinden, deze leidde geïnteresseerden naar een speciale website leidt waar ook de toernooi-uitslagen stonden.

Iedere wedstrijd van de poules tot en met de jo10 werd gespeeld op een kwart veld en had een spelbegeleider uit het eerstgenoemde team die de wedstrijd in goede banen leidde en de uitslag doorgaf. Voor de jo11 tot en met de jo13-wedstrijden werd een scheidsrechter van SVA aangesteld.

In Assendelft op zaterdag 8 april ook weer veel teams uit de regio, voor werd een apart parkeerterrein geregeld achter de AH en de tennisbanen van Overdan, op een paar minuten lopen. Veel bezoekers en deelnemers kwamen dan ook op de fiets. Vanuit Saendelft kunnen fietsers tegenwoordig via het nieuwe fietspad makkelijker naar het SVA complex komen. Daar is onlangs een nieuwe fietsenstalling gemaakt welke afgelopen zaterdag prima werd benut.

Delen

In Zaanstad zijn er tal van voetbalverenigingen zowel op het veld alsmede in de zaal. Bij voetbalinzaanstad.nl houden we je op de hoogte van het laatste voetbalnieuws uit de Zaanstreek en omstreken.

Telefoonnummer: 0653334163
E-mail: Info@voetbalinzaanstad.nl

© 2024 Voetbalinzaanstad.nl